Kahvila Tuokio Oulu

Konditoria

Tilausherkut tuossa Tuokiossa!

Voit tilata konditoriastamme kakut, pikkuleivät ja suolaiset tarjottavat juhliin, kokouksiin tai vaikka omaksi iloksesi. Isommat tilaukset toivomme vähintään 3 vuorokautta ennen tilauksen noutoa. Pienemmät tilaukset vuorokausi ennen noutoa. Alapuolelta voit tutustua tarkemmin suolaiseen ja makeaan tarjontaamme. Lisää kuvia kakuista ja muista herkuistamme löydät myös Instagram-tililtämme.

Kakut

Suklaakakku, mansikkakakku, porkkanakakku, täytekakku, kermakakku…kerro sinä, me teemme sen!  Kahvila Tuokion konditoria valmistaa toiveiden mukaiset tilauskakut myös vegaanisena sekä gluteenittomana. Kakkumme tehdään aidoista marjoista, emmekä käytä kakkujen välissä hilloa, paitsi luonnollisesti niin pyydettäessä.  Esimerkkejä tilauskakuistamme löydät Instagramista.

Pienet makeat

Valmistamme veden kielelle tirauttavat pullat ja leivonnaiset myös vegaanisina ja gluteenittomina esimerkiksi juhliin, illanistujaisiin tai kokouksiin.

Suolaiset

Konditoriastamme voit tilata myös monenlaista suolaista syötävää, kuten täytettyjä patonkeja, croisantteja, toasteja, bageleita sekä  suolaisia piirakoita erilaisilla täytteillä. Myös suolaisista tilaustuotteista löytyy kattavasti vegaanisia ja gluteenittomia vaihtoehtoja.

Asiakaspalaute

Salaatti oli hyvää, ja etenkin savulohi erinomaista. Tummapaahtoiselle kahville ja chilisuklaalle peukku!Riikka T
Riikka T
Haudutettu tee oli erinomaista ja savulohicroissant herkullista. Suosittelen lämpimästi!Anna N
Anna N
Keittolounas herkullista! Viihtyisät tilat ja ihana henkilökunta! Tuun toistekki.Salla K
Salla K